Zijn deze 5 voordelen voor u belangrijk?

Onze 5 voordelen garanderen flexibiliteit, maatwerk en zekerheid voor al onze klanten.

1. Wij rijden 7 op 7, het hele jaar door

Logistiek stopt nooit… en wij ook niet. Zeven dagen in de week zijn onze chauffeurs onderweg en ook vakantie kennen wij niet. U kunt dus elke dag van het jaar op ons rekenen.

2. Feilloos online track- en tracesysteem temperatuur

Bij koel- en vriestransport is de controle van de temperatuur heel belangrijk. Daarom hebben al onze vrachtwagens een online track- en tracesysteem van onder meer de temperatuur. Dit systeem meet op verschillende punten in de vrachtwagens en is gekoppeld aan de batterij van de koeling. De temperatuurcontrole kan dus niet verstoord worden door een lege batterij. Dit garandeert 100% zekerheid

3. Elke dag in heel België actief 

Flexibiliteit in logistiek is misschien wel onze grootste troef. Onze klantvriendelijke chauffeurs rijden iedere dag in elke regio van België en Luxemburg. Zo kunnen wij altijd snel een oplossing vinden voor al uw transporten. Bovendien selecteren wij onze chauffeurs op een goed contact met de klant. Zij spreken allemaal uw taal en helpen bij een vlotte levering van de goederen. 

4. HACCP certificaat voor voeding

Wie koel- en vriestransport zegt, zegt ook transport van voedingsmiddelen. Ook dan is Vandenbroeck in Londerzeel een prima partner. Ons HACCP certificaat garandeert een hygiënisch transport dat contaminatie van de voedingsmiddelen vermijdt. 

5. Opslag mogelijk in eigen koel- en vrieshuis

Een handige extra service is ons eigen koel- en vrieshuis. Met plaats voor 400 pallets in de koeling en 850 pallets in de vriezer kunnen wij uw producten tijdelijk opslaan in een gegarandeerde temperatuur.